Uncategorized

December 17, 2018

MakeOver Seminari fillestar I mbajtur në Ljubljanë

Seminari fillestar në kuadër të projektit MakeOver u mbajt nga 1 deri në 6 Dhjetor 2018 në Lubljanë, Slloveni dhe në të morën pjesë përfaqësues të organizatave bashkëpunëtore për […]
Buy now
Albanian